Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Baia Baciului din Slanic, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slanic, Romania precum: adresa Lacul Baia Baciului, cum ajung la Lacul Baia Baciului, program Lacul Baia Baciului, preturi Lacul Baia Baciului, poze Lacul Baia Baciului, localizare pe harta Lacul Baia Baciului si alte detalii Lacul Baia Baciului.

  • Locatie: Slanic, Prahova, Romania

Lacul Baia Baciului, declarat monument natural, s-a format in urma prabusirii tavanului exploatarii de la Slanic Prahova.

Lacul este cel mai mare din statiune si prezinta diferentieri ale gradului de mineralizare a apei de la suprafata catre adancime, astfel incat de la 2 m catre profunzime (lacul avand 15 m adancime) se ajunge la o mineralizare totala de 108,938 g saruri/l. Totodata lacul Baia Baciului are un strat de namol cu o grosime maxima de 1,30 m.

Pe marginea lacului de la Baia Baciului este amenajata o plaja pentru helioterapie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slanic, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Baia Baciului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Lacul se afla in complexul turistic cu aceeasi denumire si care este deservit si de restaurantul Grota Miresei unde se mananca pe saturate bucate traditionale (recomand platoul cu preparate traditionale).

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.