Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul (Balta) Stolnici din Albestii de Arges, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Albestii de Arges, Romania precum: adresa Lacul (Balta) Stolnici, cum ajung la Lacul (Balta) Stolnici, program Lacul (Balta) Stolnici, preturi Lacul (Balta) Stolnici, poze Lacul (Balta) Stolnici, localizare pe harta Lacul (Balta) Stolnici si alte detalii Lacul (Balta) Stolnici.

  • Locatie: Albestii de Arges, Arges, Romania

Lacul Stolnici este situat in judetul Arges. Balta a fost formata prin indiguirea artificiala, iar sursa de apa o constituie mai multe izvoare subterane foarte puternice. Pescarii care doresc o partida de pescuit lunga si confortabila pot sa inopteze pe balta existand posibilitati de cazare.

Acces Lacul Stolnici: Lacul se afla la 40 km de Pitesti pe drumul intre Pitesti si Slatina. In localitatea Lunca Corbului parasiti DN65 si faceti stanga spre localitatea Parudeti. Mergeti tot inainte prin Catane, Ciesti, Falfani, etc, aproximativ 15-20 km pana ajungeti in localitatea Stolnici. De acolo este usor sa gasiti drumul de acces catre lac.

Lacul Stolnici are o adancime medie de 3 – 5 m cu exceptia zonei digului, acolo adancimea putand sa ajunga la 11 m. Vegetatia acvatica este foarte putina. Lacul a fost intens populat in ultimii ani cu crap si cteno. Pentru pescarii dornici sa vina la aceasta balta mai des exista posibilitatea de achizitionare a unui abonament.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Albestii de Arges, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul (Balta) Stolnici?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Albestii de Arges