Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Capra din Transfagarasan, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Transfagarasan, Romania precum: adresa Lacul Capra, cum ajung la Lacul Capra, program Lacul Capra, preturi Lacul Capra, poze Lacul Capra, localizare pe harta Lacul Capra si alte detalii Lacul Capra.

  • Locatie: Transfagarasan, Arges, Romania

Lacul Capra este un lac glaciar din versantul de sud al masivului Fagaras, situat la o altitudine de 2.230 m. De aici izvoraste paraul Capra, unul dintre izvoarele Argesului.

Daca te afli la cabana Balea, ai de parcurs aprox. 45 de minute pana la lac. Drumul continua pe langa lac prin caldarea Fundul Caprei, spre Fereastra Zmeilor, unde se bifurca doua variante de traseu spre Cabana Podragu. Peisajul oferit de acest traseu este spectaculos!

Pe malul sudic al Lacului Capra se afla un platou pentru campare, care ofera o priveliste frumoasa asupra Varfurilor Buda, Raiosu si Museteica.

In apropierea lacului se afla doua monumente ridicate in cinstea celor ce au decedat in avalanse, in anul 1963. Iarna traseul este periculos, in special daca nu esti adecvat echipat sau nu esti insotit de cunoscatori ai muntelui, riscul avalanselor fiind ridicat.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Transfagarasan, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Capra?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.