Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul de Acumulare Maneciu din Maneciu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Maneciu, Romania precum: adresa Lacul de Acumulare Maneciu, cum ajung la Lacul de Acumulare Maneciu, program Lacul de Acumulare Maneciu, preturi Lacul de Acumulare Maneciu, poze Lacul de Acumulare Maneciu, localizare pe harta Lacul de Acumulare Maneciu si alte detalii Lacul de Acumulare Maneciu.

  • Locatie: Maneciu, Prahova, Romania

Barajul Maneciu este situat la poalele masivului Ciucas, in amonte de localitatea Maneciu din judetul Prahova.

Lacul de acumulare Maneciu creat pe raul Teleajen (ce apartine bazinului hidrografic Ialomita) are un volum de 60 milioane m³ si o suprafata de 192 ha.

In jurul lacului s-a dezvoltat o zona de agrement, favorizata de existenta in apropiere a soselei nationale Ploiesti – Brasov.

Astfel, lacul constituie unul din punctele de atractie a zonei turistice de pe valea raului Teleajen, care se intinde de la statiunea Cheia la Valenii de Munte.

Sursa foto: 1romania1.blogspot.com


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Maneciu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul de Acumulare Maneciu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Frumoasa intindere de ape se vede de sus, de pe sosea, printre copaci, daca gasesti un loc bun (eu am parcat in apropierea benzinariei Lukoil).

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.