Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul din Padurea Baisa din Baisa, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baisa, Romania precum: adresa Lacul din Padurea Baisa, cum ajung la Lacul din Padurea Baisa, program Lacul din Padurea Baisa, preturi Lacul din Padurea Baisa, poze Lacul din Padurea Baisa, localizare pe harta Lacul din Padurea Baisa si alte detalii Lacul din Padurea Baisa.

  • Locatie: Baisa, Botosani, Romania

Lacul din padurea Baisa este situat la 4 km de Memorialul Ipotesti si este o curiozitate a naturii. Peisajul alcatuit de lacul impodobit cu nuferi galbeni si padurea salbatica este unul cu totul romantic si ne duce cu gandul la creatia eminesciana, de inspiratia marelui poet din natura.

Marele poet Eminescu scria: "Spune-o veste cum ca-n tara unde fug a lumii zile / Sa traiasca mai departe, stralucite si copile, / Intr-a noptilor gradine stele cresc in loc de flori; / Unde-n codrii de arama canta-n crengi arfe-atarnate, / Zmeii-si fac din cate-un munte uriasele palate – / E un lac cu apa vie intr-un ses incantator. Mihai Eminescu – Memento mori (1872)


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baisa, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul din Padurea Baisa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.