Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Matita din Mila 23, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Mila 23, Romania precum: adresa Lacul Matita, cum ajung la Lacul Matita, program Lacul Matita, preturi Lacul Matita, poze Lacul Matita, localizare pe harta Lacul Matita si alte detalii Lacul Matita.

  • Locatie: Mila 23, Tulcea, Romania

Lacul Matita este un lac in Delta Dunarii, cu o suprafata de 652,5 ha si un volum de 9,8 mil. mc. Reprezinta unul dintre locurile de pescuit frecventate de pescarii cazati la Mila 23 si nu numai.

Lacul Matita este deja in topul lacurilor de pescuit la stiuca din Delta Dunarii. La cativa metri de latura vestica a lacului se afla lacul Babina iar daca gasiti in partea de nord un canal acesta va va duce catre lacul Merhei dupa aproximativ 2km de navigat pe acesta.

Access: Pentru a ajunge la Lacul Matita, porniti din Tulcea spre Mila 23, apoi mergeti pe canalul Eracle spre cele mai cunoscute lacuri din zona, lacurile Trei Iezere si Bogdaproste. Se continua canalul Eracle lasand pe dreapta cele 2 lacuri si imediat urmeaza o intersectie cu Garla Lopatna, unde se merge inainte. Dupa ce canalul Eracle mai serpuieste cale de aproximativ 2 km, acesta se indreapta semn ca am ajuns in dreptul intrarii lacului Babina. In capatul canalului veti ajunge la o cherhana, situata la intrarea pe cele doua lacuri din zona, lacul Babina pe partea stanga si lacul Matita pe drapta.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Mila 23, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Matita?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.