Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Pangarati din Pangarati, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pangarati, Romania precum: adresa Lacul Pangarati, cum ajung la Lacul Pangarati, program Lacul Pangarati, preturi Lacul Pangarati, poze Lacul Pangarati, localizare pe harta Lacul Pangarati si alte detalii Lacul Pangarati.

  • Locatie: Pangarati, Neamt, Romania

Lacul Pangarati este situat pe Valea Bistritei, la altitudinea de 370 m si se invecineaza la nord cu Muntii Stanisoarei si la sud cu Muntii Gotmanu.

Lacul de acumulare s-a format in anul 1964 pe cursul superior al raului Bistrita si este primul lac de baraj amplasat in aval de hidrocentrala Dimitrie Leonida de la Stejaru.

Pangarati este alimentat cu apa lacului Izvorul Munteului-Bicaz, la care se adauga apele repfile deversate de raul Bistria. Se intinde pe o suprafata de 155 ha, avand in amonte localitatile Poiana-Oantu, iar in aval localitatea Pangarati.

Alaturi de Lacul Vaduri, lacul Pangarati detine conditii favorabile de hrana si adapost pentru pasarile care se deplaseaza pr culoarul de migratie est carpatic.

Printre speciile de pesti care traiesc in Lacul Pangarati se numara: oblete, scobar, clean, stiuca, caras, ghibort, biban, platica, rosioara.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pangarati, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Pangarati?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.