Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Snagov din Snagov, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Snagov, Romania precum: adresa Lacul Snagov, cum ajung la Lacul Snagov, program Lacul Snagov, preturi Lacul Snagov, poze Lacul Snagov, localizare pe harta Lacul Snagov si alte detalii Lacul Snagov.

  • Locatie: Snagov, Ilfov, Romania

Lacul Snagov este un liman fluviatil de pe cursul Ialomitei, situat la 35 de kilometri de Bucuresti, pe drumul national DN1 ce leaga capitala de orasul Ploiesti. Se intinde pe o suprafata de 5,75 km² si are o adancime maxima de 9 m.

Face parte din Aria Naturala Protejata “Lacul Snagov”, cuprinzand peste 120 de specii rare protejate. Ihtiofauna cuprinde exemplare de somn, crap, platica, biban. Pe fundul lacului se dezvolta o bogata vegetatie de bradis, iar pe luciul apei plutesc plauri, unii dintre ei atingand grosimi de 1,5 m.

Pe malurile lacului sunt amplasate urmatoarele localitatile componente ale comunei Snagov: pe malul nordic Tancabesti, Izvorani si Silistea Snagovului (in NE), iar pe malul sudic Vladiceasca, Ciofliceni, Ghermanesti, Snagov si Santu-Floresti.

In mijlocul lacului se afla o insula unde este construita Manastirea Snagov, ctitorita in secolul al XV-lea, manastire ce adaposteste mormantul domnitorului Vlad Dracula Tepes.

Lacul Snagov este un lac ideal pentru practicarea canotajului si a sporturilor nautice cu motor.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Snagov, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Snagov?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.