Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Vidra din Voineasa, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Voineasa, Romania precum: adresa Lacul Vidra, cum ajung la Lacul Vidra, program Lacul Vidra, preturi Lacul Vidra, poze Lacul Vidra, localizare pe harta Lacul Vidra si alte detalii Lacul Vidra.

  • Locatie: Voineasa, Valcea, Romania

Lacul antropic de acumulare Vidra a fost fondat in 1972 in apropierea punctului de varsare a paraului Tunari in raul Lotru si se intinde pe o suprafata de peste 8 km lungime si cca 1,4 km latime.

Lacul a aparut in urma construirii in cheile Vidra a barajului cu acelasi nume, singura constructie hidrografica de acest gen formata din anrocamente si nu din beton.

Imensul lac adaposteste un numar mare de vietuitoare acvatice, printre care lipanul, pastravul indigen si pastravul curcubeu sunt mare atractie a pescarilor.

Accesul se face prin fascinantele poteci de munte, dar si prin numeroase cai carosabile, cea mai circulata fiind cea de la Brezoi, prin Voineasa (DN 7 A).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Voineasa, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Vidra?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.