Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund) din Siriu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Siriu, Romania precum: adresa Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund), cum ajung la Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund), program Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund), preturi Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund), poze Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund), localizare pe harta Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund) si alte detalii Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund).

  • Locatie: Siriu, Buzau, Romania

Lacul Vulturilor (Lacul fara fund) este situat in Muntii Siriului, pe partea estica a versantului Malaia, in apropierea localitatii Gura Siriului, din comuna Siriu.

Este un lac periglaciar aflat la o altitudine de 1.420 m. Adancimea sa maxima este de 2,5 m, iar suprafata este de aproximativ 0,5 ha. Lacul este lipsit complet de vegetatie.

In imediata apropiere a lacului se afla cabana de vanatoare Lacul Vulturilor; aceasta e inchisa pentru turisti.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Siriu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Vulturilor (Lacul fara Fund)?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Acest lac are o frumusete aparte dar pana acolo fara o masina de teren trebuie sa fii un impatimit al muntelui si drumetiilor daca vrei sa ajungi.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.