Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Zanoaga din Petrosani, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Petrosani, Romania precum: adresa Lacul Zanoaga, cum ajung la Lacul Zanoaga, program Lacul Zanoaga, preturi Lacul Zanoaga, poze Lacul Zanoaga, localizare pe harta Lacul Zanoaga si alte detalii Lacul Zanoaga.

  • Locatie: Petrosani, Hunedoara, Romania

Lacul Zanoaga este cel mai adanc lac glaciar din Romania, avand 29 de metri, dar si cel mai mare volum de apa. Asezat in caldarea glaciara a Judelui, pe versantul sudic al muntelui Sesele, in Parcul National Retezat, Lacul Zanoaga se afla la 3 ore de Lacul Bucura.

La o altitudine de 2.010 m, Lacul Zanoaga ofera un peisaj deosebit, fiind vizitat de multi turisti care campeaza pe marginile lui sau sunt in trecere prin drumetii montane.

Lacul Zanoaga a fost populat artificial cu pastravi indigen, curcubeu si puieti de coregon. Pescuitul este admis doar in intervalul 1 mai – 14 septembrie.

Cai de acces: de la Gura Zlata, prin Cioaca Aradesului – saua lacului Zanoaga, sau de la Gura Apei prin Varful Zlata, Saua lacului, se fac 4 ore de mers.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Petrosani, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Zanoaga?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.