Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lagoa Rodrigo de Freitas din Rio de Janeiro, Brazilia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rio de Janeiro, Brazilia precum: adresa Lagoa Rodrigo de Freitas, cum ajung la Lagoa Rodrigo de Freitas, program Lagoa Rodrigo de Freitas, preturi Lagoa Rodrigo de Freitas, poze Lagoa Rodrigo de Freitas, localizare pe harta Lagoa Rodrigo de Freitas si alte detalii Lagoa Rodrigo de Freitas.

  • Locatie: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazilia

Lagoa Rodrigo de Freitas, cunoscuta mai simplu Lagoa, este o laguna si un district din Rio de Janeiro care se invecineaza cu Ipanema, Leblon, Gavea, Gradina Botanica, Copacabana, Botafogo si Humaita. Zona atrage multi turisti, mai ales in perioada Craciunului, atunci cand un brad special de Craciun este amplasat pe o platforma plutitoare care se plimba pe apa.

Lagoa Rodrigo de Freitas ofera diverse optiuni de divertisment, precum cluburi de noapte, baruri, restaurante si hoteluri de calitate. Zona este, de asemenea, sediul echipelor de fotbal Flamengo si Botafogo. Pe langa terenurile de sport gratuite aici exista si facilitati pentru sporturi nautice, piste pentru biciclisti si alergatori, locuri de joaca pentru copii si chioscuri cu mancare.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rio de Janeiro, Brazilia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lagoa Rodrigo de Freitas?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.