Vizualizezi pagina obiectivului turistic Leicester Square din Londra, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Londra, Marea Britanie precum: adresa Leicester Square, cum ajung la Leicester Square, program Leicester Square, preturi Leicester Square, poze Leicester Square, localizare pe harta Leicester Square si alte detalii Leicester Square.

  • Locatie: Londra, Marea Britanie

Leicester Square este o piateta din Londra, inconjurata de cinematografe care gazduiesc premiere de film, cluburi, cazinouri, baruri si hoteluri, teatre, constituind una dintre cele mai populare atractii din Londra, cu mii si mii de turisti, care frecventeaza zona in fiecare zi. Leicester Square gazduieste diverse posturi de radio si emisiuni TV. Piata este, de asemenea, gazda celui mai mare magazin de patiserie din lume, M & M World Londra.

Leicester Square Garden este un loc de relaxare ce se afla in mijlocul strazii si care gazduieste o statuie din secolul al 19-lea a dramaturgului William Shakespeare, in timp ce colturile parcului au busturi ale lui William Hogarth, Sir Isaac Newton, Charlie Chaplin, John Hunter si Sir Joshua Reynolds.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Londra, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Leicester Square?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.