Vizualizezi pagina obiectivului turistic Loggia dei Servi Di Maria din Florenta, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Florenta, Italia precum: adresa Loggia dei Servi Di Maria, cum ajung la Loggia dei Servi Di Maria, program Loggia dei Servi Di Maria, preturi Loggia dei Servi Di Maria, poze Loggia dei Servi Di Maria, localizare pe harta Loggia dei Servi Di Maria si alte detalii Loggia dei Servi Di Maria.

  • Locatie: Florenta, Toscana, Italia

Arcadele Loggia dei Servi Di Maria din Florenta au fost construite intre anii 1517-1527 de catre Ordinul Marian Servite, dupa un design de Antonio da Sangallo si Baccio d’Angolo. Arcadele sunt decorate cu pastile ceramice cu litera S (de la Servite), insemnul ordinului religios. Astazi, cladirea adaposteste un hotel care se termina in partea de sud cu un mic palat din secolul 18. Pe cealalta parte, la nord, se afla palatul Palazzo Budini Gattai care a fost construit din caramida rosie in a doua jumatate a secolului al 16-lea de Ammannati. In interiorul arcadelor se mai gaseste Oratoriul San Francesco Poverino, construit in anul 1599.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Florenta, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Loggia dei Servi Di Maria?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Arcadele Loggia dei Servi Di Maria din Florenta,sunt un exemolu de arhitectura florentina semnata de Bruneleschi, care infrumuseteaza fatada fostului Spital al Inocentilor(un azil de copii)

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.