Vizualizezi pagina obiectivului turistic Malul Asiatic al Bosforului din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Malul Asiatic al Bosforului, cum ajung la Malul Asiatic al Bosforului, program Malul Asiatic al Bosforului, preturi Malul Asiatic al Bosforului, poze Malul Asiatic al Bosforului, localizare pe harta Malul Asiatic al Bosforului si alte detalii Malul Asiatic al Bosforului.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Ca sa vizitezi Malul Asiatic al Bosforului o posibilitate este sa mergi cu feribotul pana la cheiul Uskudar. In apropierea acstuia, vis a vis se afla moscheea Iskele (Mihrimah Sultan). Pe dreapta cheiului se afla Moscheea Semsi Ahmed Pasa.

Malul asiatic al Bosforului este bordat de palate, vile, conace. Pe locul satelor pescaresti de altadata s-au construit astazi cele mai luxoase si selecte centre de locuinte. Daca trecem in partea asiatica pe podul Bosfor, imediat pe stanga, chiar la baza podului, se afla Palatul Beylerbeyi, care se poate vizita partial, in rest este folosit pentru cazarea inaltilor demnitari ai altor state, care viziteaza Istanbulul.

In spatele Palatului Beylerbeyi se ridica colina Camlica, cel mai inalt punct al Istanbulului, vestit loc de recreere. Nu departe de Palatul Beylerbeyi se afla Turnul Galata. Intorcandu-ne pe malul Bosforului spre Fortareata Anatoliana von intalni intre aceasta si Palatul Beylerbeyi, Turnul (pavilionul) Kucuksu si Scoala Militara.

Cu toate ca malul asiatic al Bosforului este mai sarac in obiective turistice, are un farmec aparte si atrage turistul in egala masura ca si cel european.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Malul Asiatic al Bosforului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.