Vizualizezi pagina obiectivului turistic Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella din Minori, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Minori, Italia precum: adresa Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella, cum ajung la Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella, program Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella, preturi Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella, poze Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella, localizare pe harta Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella si alte detalii Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella.

  • Locatie: Minori, Coasta Amalfi, Italia

Anul infiintarii Manastirii nu este cunoscut cu precizie. Poate ca a fost construita la sfarsitul secolului al XI-lea sau la inceputul secolului al XII-lea. Manastirea existat deja in anul 1158, pentru ca este mentionata in anul 1204 intr-un inventar pastrat in arhivele Manastirii Benedictine din Cava de Tirreni.

In anul 1491 Biserica Sf. Nicolae a trecut de municipalitatea Minori si a fost clasata ca una dintre cele mai vechi. In deceniul al VII-lea al secolului trecut manastirea a fost recuperata, restaurata si protejata incat astazi este o structura pe deplin operationala pentru credinciosi si vizitatori.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Minori, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Mananstirea Sf.Nicolae de Forcella?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.