Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Antonesti din Corbeni, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Corbeni, Romania precum: adresa Manastirea Antonesti, cum ajung la Manastirea Antonesti, program Manastirea Antonesti, preturi Manastirea Antonesti, poze Manastirea Antonesti, localizare pe harta Manastirea Antonesti si alte detalii Manastirea Antonesti.

  • Locatie: Corbeni, Arges, Romania

Manastirea Antonesti se afla in catunul Antonesti, care a fost construit de maresalul Ion Antonescu dupa inundatiile din vara anului 1941 in comuna Corbeni din judetul Arges. Manastirea a fost construita pe un teren aflat pe un tapsan, donat in anul 1943 de catre Gheorghe Erbasu si are hramul Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul, cinstit la data de 24 iunie. Lucrarile initiate in anul 1943 au fost reincepute dupa anul 1989 si finalizate in anul 2004.

In perioada 2000–2004, langa biserica s-a ridicat un corp de chilii. La parterul acestora s-a amenajat paraclisul inchinat Sfantului si Dreptului Iov. Prin grija IPS Calinic al Argesului si Muscelului, biserica Antonesti devine manastire in anul 1995. Astazi este un important punct de pelerinaj pentru cei care traverseaza comuna Corbeni, spre Barajul Vidraru si pe traseul montan Transfagarasan, silueta svelta a cladirilor zarindu-se de departe.

Accesul se face din Curtea de Arges, 20 km pe DN 7C (spre Transfagarasan); din centrul comunei Corbeni se trece podul de peste rau, cca 1 km pana la manastirea Antonesti.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Corbeni, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Antonesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.