Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Berevoi din Rupea, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rupea, Romania precum: adresa Manastirea Berevoi, cum ajung la Manastirea Berevoi, program Manastirea Berevoi, preturi Manastirea Berevoi, poze Manastirea Berevoi, localizare pe harta Manastirea Berevoi si alte detalii Manastirea Berevoi.

  • Locatie: Rupea, Brasov, Romania

Situata in localitatea Berevoi din comuna brasoveana Recea, manastirea a fost fondata in secolul al XVII-lea si atestata in anul 1748.

Nu mult mai tarziu, in anul 1761, constructia a fost distrusa de generalul Bucow, alaturi de alte manastiri ortodoxe din tara, dar rectitorita pe vatra fostei manastiri, sub Mitropolitul Antonie Plamaddeala, de catre satenii din Brerivoi, Copacel si a celor din imprejurimi.

In anul 1992, biserica a fost pictata in ulei, fiind decorata cu patru cruci vechi cu inscriptii chirilice, greu descifrabile. Manastirea poarta hramul “Sfintii 40 de mucenici”.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rupea, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Berevoi?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.