Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Dervent din Ostrov, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ostrov, Romania precum: adresa Manastirea Dervent, cum ajung la Manastirea Dervent, program Manastirea Dervent, preturi Manastirea Dervent, poze Manastirea Dervent, localizare pe harta Manastirea Dervent si alte detalii Manastirea Dervent.

  • Locatie: Ostrov, Constanta, Romania

Manastirea Dervent din judetul Constanta se afla la 133 de kilometri de Constanta, in satul Galita, comuna Ostrov. Edificiul monahal este situat in apropierea Calarasiului, peste Dunare, la o aruncatura de bat de celebra cetate Vicina si este unul dintre cele mai importante lacasuri ortodoxe de rugaciune ale crestinismului romanesc.

Pe aceste meleaguri, sfintite de insusi Sfantul Andrei, puterea tamaduitoare si forta pe care o degaja crucile rasarite pe locul martirajului unor ucenici ai apostolului au facut din Dervent una dintre cele mai cautate manastiri de la noi.

Asezamantul monahal a fost restaurat incepand din anul 1993 la initiativa fostului staret Gheorghe Avram si a miilor de credinciosi care i-au trecut pragul.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ostrov, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Dervent?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.