Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Malaiesti din Dumbravesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dumbravesti, Romania precum: adresa Manastirea Malaiesti, cum ajung la Manastirea Malaiesti, program Manastirea Malaiesti, preturi Manastirea Malaiesti, poze Manastirea Malaiesti, localizare pe harta Manastirea Malaiesti si alte detalii Manastirea Malaiesti.

  • Locatie: Dumbravesti, Prahova, Romania

Manastirea Malaestii de Jos a fost inaltata in satul Malaiestii de Jos din comuna prahoveana Dumbravesti. Padurea Malaesti a adapostit, cu 250 de ani in urma, un schit de calugari care apartinea Manastirii Valcanesti, ultimul monah cunoscut al schitului purtand numele de Vlad. Nu se cunoaste cu exactitate anul in care a fost construita manastirea de astazi, ce poarta hramurile: "Sfantul Antonie cel Mare&quot, "Sfantul Mucenic Fanurie&quot si "Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul&quot.

Legenda spune ca aceasta manastire a fost ridicata de un calugar pe nume Antonie, care a avut un vis ce l-a inspirat in alegerea locului manastirii. Constructia a fost faurita cu ajutorul donatiilor satenilor din imprejurimi si a vizitatorilor.

Manastirea este completata de o biserica, ce a fost sfintita in anul 2004.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dumbravesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Malaiesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.