Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Pestera Sf Andrei din Ion Corvin, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ion Corvin, Romania precum: adresa Manastirea Pestera Sf Andrei, cum ajung la Manastirea Pestera Sf Andrei, program Manastirea Pestera Sf Andrei, preturi Manastirea Pestera Sf Andrei, poze Manastirea Pestera Sf Andrei, localizare pe harta Manastirea Pestera Sf Andrei si alte detalii Manastirea Pestera Sf Andrei.

  • Locatie: Ion Corvin, Constanta, Romania

Manastirea Pestera Sfantului Andrei este cunoscut un asezamant religios (manastire), situat in Dobrogea, in apropierea localitatii Ion Corvin, judetul Constanta. Este construit in jurul unei pesteri in care traditia populara spune ca a trait si crestinat, Sfantul Apostol Andrei. Pestera se gaseste la mai putin de 2 kilometri de “Cismeaua Mihai Eminescu”, la apoximativ 4 kilometri de soseaua Constanta – Ostrov.

Pestera Sfantului Andrei a fost descoperita in 1918 de catre avocatul Jean Dinu, care, in urma unui vis, a ajuns in zona si a gasit-o intr-o avansata stare de degradare.

In prezent, Manastirea are o biserica mai mica, ridicata intre 1994 – 1995, fiind sfintita cu Hramul Acoperamantul Maicii Domnului. O a treia biserica, mai mare, a fost construita intre 1998 – 2002.

In Biserica cea mica se pastreaza moastele Sfantului Andrei


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ion Corvin, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Pestera Sf Andrei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.