Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Posaga din Salciua, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Salciua, Romania precum: adresa Manastirea Posaga, cum ajung la Manastirea Posaga, program Manastirea Posaga, preturi Manastirea Posaga, poze Manastirea Posaga, localizare pe harta Manastirea Posaga si alte detalii Manastirea Posaga.

  • Locatie: Salciua, Alba, Romania

Manastirea Posaga se afla in apropiere de localitatea Campeni, in drum spre Turda, judetul Alba si este cu obste de calugari.

Manastirea Posaga a fost ridicata in anul 1935, de catre preotul paroh Alexandru Rujdea. Obstea de calugari este foarte restransa.

Locul se remarca prin frumusetea sculpurilor in lemn, de factura neo-brancoveneasca cu un exuberant caracter floral.Manastirea are la intrare o poarta imensa din lemn, frumos sculptata si este inconjurata de un gard din piatra pe care sunt reprezentate diferite chipuri ale domnitorilor si personajelor istorice.

La 100 de metri de poarta manastirii se gaseste Izvorul Maicii Domnului, aflat intr-o stanca inalta, izvor a carui apa se spune ca este tamaduitoare. Langa izvor este sculptata in stanca o cruce.

Hramul bisericii este Schimbarea la fata si in fiecare an credinciosii vin in pelerinaj la acest sfant lacas.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Salciua, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Posaga?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.