Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Samurcasesti din Ciorogarla, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ciorogarla, Romania precum: adresa Manastirea Samurcasesti, cum ajung la Manastirea Samurcasesti, program Manastirea Samurcasesti, preturi Manastirea Samurcasesti, poze Manastirea Samurcasesti, localizare pe harta Manastirea Samurcasesti si alte detalii Manastirea Samurcasesti.

  • Locatie: Ciorogarla, Ilfov, Romania

Manastirea Samurcasesti Ciorogarla se afla langa raul cu acelasi nume din localitatea Ciorogarla. Biserica manastirii, cu hramul “Sfanta Treime”, a fost ridicata de marele vornic Constantin Samurcas in anul 1808, fiind sfintita in anul 1870, dupa ce pictorul Gh. Tatarascu terminase pictura.

Muzeul manastirii adaposteste obiecte valoroase (crucea in filigran care a apartinut haiducului Iancu Jianu, Crucea din lemn purtata de Tudor Vladimirescu, precum si doua icoane pictate de T. Harascu).

Cimitirul din ansamblul manastiresc adaposeste mormantul fiicei lui I. H. Radulescu, care a fost stareta la aceasta manastire.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ciorogarla, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Samurcasesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.