Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe din Bolintin Vale, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bolintin Vale, Romania precum: adresa Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe, cum ajung la Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe, program Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe, preturi Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe, poze Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe, localizare pe harta Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe si alte detalii Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe.

  • Locatie: Bolintin Vale, Giurgiu, Romania

Manastirea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe se afla la intrarea in municipiul Giurgiu dinspre Bucuresti si a fost infiintata in anul 2006.

Este singura manastire de maici din episcopia Giurgiului.

Biserica din lemn a fost realizata de catre mesteri cioplitori din Barsana, Maramures. Pictura interioara este realizata in stil neo-bizantin si prezinta evenimente din istoria mantuirii neamului omenesc.

Catapeteasma desparte altarul de naos si este alcatuita din icoane vechi de peste 200 de ani infatisand scene biblice petrecute cu 2000 de ani in urma.

Hramul manastirii este Sfantul Mare Mucenic Gheorghe.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bolintin Vale, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Sf Mare Mucenic Gheorghe?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.