Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Sf. Roza din Lima din Conca dei Marini, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Conca dei Marini, Italia precum: adresa Manastirea Sf. Roza din Lima, cum ajung la Manastirea Sf. Roza din Lima, program Manastirea Sf. Roza din Lima, preturi Manastirea Sf. Roza din Lima, poze Manastirea Sf. Roza din Lima, localizare pe harta Manastirea Sf. Roza din Lima si alte detalii Manastirea Sf. Roza din Lima.

  • Locatie: Conca dei Marini, Coasta Amalfi, Italia

Manastirea Sf. Roza din Lima si biserica din invecinate Santa Maria di Grado din Conca dei Marini este fosta manastire dominicana, construita in secolul al XVII-lea pe un afloriment stancos cu vedere la intregul Golf Salerno.

Manastirea prezinta la exterior in aspect sever, desi este bogata si confortabila in interior. Aici, au fost create in secolul al 17-lea, pastele Sfogliatelle, sub forma de scoica umplute cu crema si fructe. Pasquale Pintauro, un patiser din Napoli, a achizitionat reteta originala si a inceput sa vanda produse de patiserie in magazinul sau in anul 1818. In biserica manastirii se pastreaza capul Sfantului Apostol Barnaba, unul dintre cele mai importante relicve ale Coastei Amalfi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Conca dei Marini, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Sf. Roza din Lima?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Conca dei Marini