Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu din Bolintin Vale, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bolintin Vale, Romania precum: adresa Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu, cum ajung la Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu, program Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu, preturi Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu, poze Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu, localizare pe harta Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu si alte detalii Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu.

  • Locatie: Bolintin Vale, Giurgiu, Romania

Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu se afla la 1 km de comuna Slobozia, judetul Giurgiu si a fost infiintata in anul 2008 in locul unei foste unitati militare.

Manastirea de calugari, este prima din tara construita in cinstea Sfantului Ioan Rusul.

Catapeteasma paraclisului este sculptata in lemn de stejar, lucrata manual la Piatra Neamt si impodobita cu icoane vechi din sec XVIII-lea care au fost transferate de la muzeul Episcopiei si au apartinut manastirii Cascioarele.

Biserica este renumita prin faptul ca adaposteste intr-o racla, particele din moastele Sfantului Ioan Rusul si particele din moastele a mai multor sfinti: Sfantul Ioan Gura de Aur, Sfantul Ierarh Nicolae, Sfantul Elefterie, Sfantul Haralambie, Sfantul Siluan Athonitul, Sfintii 14.000 de prunci ucisi de Irod, Sfantul Ignatie Teoforul, Sf. Policarp al Smirnei si particele din Sfanta Cruce.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bolintin Vale, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Sfantul Ioan Rusul din Giurgiu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.