Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai) din Arad, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Arad, Romania precum: adresa Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai), cum ajung la Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai), program Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai), preturi Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai), poze Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai), localizare pe harta Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai) si alte detalii Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai).

  • Locatie: Arad, Arad, Romania

Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai) este situata pe strada Dunarii nr. 170, in cartierul Gai, din zona de nord-vest a Aradului.

Lacasul de cult a fost construit la jumatatea secolului al XVIII-lea, in stil baroc eclesiastic provincial si poarta hramul “Sfantul Simion Stalpnicul” (1 septembrie).

Manastirea adaposteste un muzeu in care se pot admira diferite obiecte de arta bisericeasca.

In anul 1985, in curtea manastirii a fost adusa si reconstruita biserica de lemn din Selistea de Mures (comuna Petris), un monument al arhitecturii bisericesti populare din judetul Arad.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Arad, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Sfantul Simion Stalpnicul (Manastirea Gai)?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.