Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Sita Buzaului din Arcus, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Arcus, Romania precum: adresa Manastirea Sita Buzaului, cum ajung la Manastirea Sita Buzaului, program Manastirea Sita Buzaului, preturi Manastirea Sita Buzaului, poze Manastirea Sita Buzaului, localizare pe harta Manastirea Sita Buzaului si alte detalii Manastirea Sita Buzaului.

  • Locatie: Arcus, Covasna, Romania

Manastirea Sita Buzaului se afla in comuna cu acelasi nume in judetul Covasna si este manastire de maici cu viata de obste.

Manastirea Sita Buzaului a fost infiintata in anul 1997 de parohia din Sita Buzaului. Din anul 2000 a devenit manastire de maici. Dupa un an, s-a inceput constructia bisericii de zid si a unui complex care sa includa o biblioteca si ateliere de pictura si broderie.

S-a amenajat drumul de acces, s-a modificat paraclisul, s-au amenajat chilii de lemn pentru obstea monahala si o trapeza.

In anul 2002, a fost pusa piatra de temelie a noii biserici, in prezenta Prea Sfintitului Ioan, a unui sobor numeros de preoti si a sute de credinciosi din Brasov, Buzau si intreaga zona invecinata.

Hramul manastirii este Schimbarea la Fata.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Arcus, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Sita Buzaului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.