Vizualizezi pagina obiectivului turistic Manastirea Suzana din Cheia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cheia, Romania precum: adresa Manastirea Suzana, cum ajung la Manastirea Suzana, program Manastirea Suzana, preturi Manastirea Suzana, poze Manastirea Suzana, localizare pe harta Manastirea Suzana si alte detalii Manastirea Suzana.

  • Locatie: Cheia, Prahova, Romania

Manastirea de maici Suzana se afla pe firul Teleajenului, la 40 de kilometri de Valenii de Munte, intr-o culme de la poalele Bobului Mare. Apele Teleajenului, Stancei si Iepurasului, se unesc in fata manastirii, alcatuind o cruce de unde pornesc la vale intr-un singur curs.

Fondatoarea manastirii, Suzana Arsicu, a ridicat in 1740 o biserica din barne. Biserica, purtand hramul Sf. Ierarh Nicolae, a trait un veac si a fost inlocuita cu o alta.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cheia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Manastirea Suzana?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Manastirea Suzana este o manastire de maicu situata pe o colina si langa o apa de la care probabil si-a luat numele la 8 Km de Manastirea Cheia, tot in comuna Maneciu.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.