Vizualizezi pagina obiectivului turistic Mausoleul Eroilor din Soveja, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Soveja, Romania precum: adresa Mausoleul Eroilor, cum ajung la Mausoleul Eroilor, program Mausoleul Eroilor, preturi Mausoleul Eroilor, poze Mausoleul Eroilor, localizare pe harta Mausoleul Eroilor si alte detalii Mausoleul Eroilor.

  • Locatie: Soveja, Vrancea, Romania

Mausoleul Eroilor Soveja este situat in satul Dragosloveni din comuna Soveja, judetul Vrancea si adaposteste ramasitele a 16.000 de eroi. Constructia sa a inceput in anul 1992, dupa proiectul unui arhitect italian, din fonduri adunate din donatii si contributia locuitorilor Sovejei. Lucrarile au fost conduse de arhitectul roman George Cristinel.

In interiorul mausoleului se afla placile de marmura ale eroilor, cu numele acestora inscriptionate. In cripte se afla si osemintele ostasilor germani, austrieci si maghiari cazuti in luptele de pe aceste meleaguri.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Soveja, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Mausoleul Eroilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Un monument care trebuie vazut maar pe afara. Statiunea Lepsa este uitata de oameni si de timp dar zona a ramas foarte frumoasa.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 3 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.