Vizualizezi pagina obiectivului turistic Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin din Madrid, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Madrid, Spania precum: adresa Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin, cum ajung la Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin, program Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin, preturi Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin, poze Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin, localizare pe harta Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin si alte detalii Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin.

  • Locatie: Madrid, Spania

Monumentul din Piata Anton Martin din Madrid a fost ridicat in cinstea unui grup de patru avocati si un sindicalist ucisi de teroristi, fosti membrii ai Partidului Comunist Spaniol, la 24 ianuarie 1977.

Acest monument reproduce sculptura lui Juan Genoves cunoscut sub numele de “El abrazo,” un simbol al restaurarii libertatii. Acesta a fost inaugurat de catre Consiliul Local din Madrid, la 10 iunie 2003, ca un tribut adus membrilor cabietului de avocatura din strada Atocha nr 55.

Monumentul este un omagiu adus celor care au murit pentru libertate in Spania. Pe 24 ianuarie 2007, cu ocazia celei de a 30-a aniversari a acestui eveniment tragic, s-a instalat pe monument o placa comemorativa, pentru informarea populatiei din Madrid si a turistilor.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Madrid, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Memorialul avocatilor din Piata Anton Martin?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.