Vizualizezi pagina obiectivului turistic Micul Muzeu al Orasului din Dublin, Irlanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dublin, Irlanda precum: adresa Micul Muzeu al Orasului, cum ajung la Micul Muzeu al Orasului, program Micul Muzeu al Orasului, preturi Micul Muzeu al Orasului, poze Micul Muzeu al Orasului, localizare pe harta Micul Muzeu al Orasului si alte detalii Micul Muzeu al Orasului.

  • Locatie: Dublin, Irlanda
  • Adresa: 15 St Stephen's Green N
  • Website: www.littlemuseum.ie
  • Telefon: 661 1000
  • Pret: intrare €6.95
  • Program: 10am-5pm Lun-Vin

In partea superioara a strazii Dawson exista un obiectiv turistic care merita vizitat de cei interesati de felul in care Dublin si cetatenii sai si-au trait viata si au evoluat de-a lungul ultimului secol – Little Museum of Dublin (Micul Muzeu din Dublin). James Joyce a spus candva celebrul citat `particularul contine universalul`, care rezuma cu acuratete etosul acestui tezaur.

Deschis in anul 2011, in urma unui apel la suveniruri si artefacte, muzeul gazduieste o serie de expozitii temporare si evenimente, precum si expozitii permanente, inclusiv o retrospectiva U2, cu exponate donate de membrii trupei. Printre exponatele muzeului este si pupitrul folosit de presedintele John F. Kennedy, atunci cand acesta s-a adresat celor doua camere ale Parlamentului Irlandez (Oireachtas), in iunie 1963.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dublin, Irlanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Micul Muzeu al Orasului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.