Vizualizezi pagina obiectivului turistic Mini-muzeul Hutteroth din Rovinj, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rovinj, Croatia precum: adresa Mini-muzeul Hutteroth, cum ajung la Mini-muzeul Hutteroth, program Mini-muzeul Hutteroth, preturi Mini-muzeul Hutteroth, poze Mini-muzeul Hutteroth, localizare pe harta Mini-muzeul Hutteroth si alte detalii Mini-muzeul Hutteroth.

  • Locatie: Rovinj, Istria, Croatia

Colectia muzeului este dedicata familiei Hutteroth si este gazduita de casa in care a locuit aceasta. Familia Hutteroth a fost proprietara Parcului forestier Punta Corrente si al unui punct de informare turistica dedicat alpinismului si pasarilor, la sfarsitul secolului al 19-lea si inceputul secolului al 20-lea.

Muzeul a fost infiintat de profesorii Budicin Marino si Aldo Kliman, in timp ce compania Promontana Ltd., pe cheltuiala ei, a amenajat un centru de informare echipat cu biciclete si alte echipamente necesare alpinismului. O donatie extrem de valoroasa pentru colectia muzeului a fost facuta de familia Bormio, care a donat un palmier foarte rar din secolul al 19-lea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rovinj, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Mini-muzeul Hutteroth?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.