Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz din Islaz, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Islaz, Romania precum: adresa Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz, cum ajung la Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz, program Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz, preturi Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz, poze Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz, localizare pe harta Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz si alte detalii Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz.

  • Locatie: Islaz, Teleorman, Romania

Monumentul comemorativ al Adunarii se afla in centrul localitatii Islaz, judetul Teleorman si a fost realizat in anul 1969.

Monumentul a fost ridicat pentru a marca locul a avut loc Adunarea populara care a aprobat Proclamatia de la Islaz, programul Revolutiei de la 1848, la data de 9/21 iunie.

Constructia este reprezentata printr-un bloc masiv de beton, avand pe el montate reliefuri executate prin travertin.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Islaz, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Comemorativ al Adunarii de la Islaz?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.