Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial din Pucioasa, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pucioasa, Romania precum: adresa Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial, cum ajung la Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial, program Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial, preturi Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial, poze Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial, localizare pe harta Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial si alte detalii Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial.

  • Locatie: Pucioasa, Dambovita, Romania

Monumentul Eroilor din Pucioasa, cazuti in Primul Razboi Mondial, a fost inaugurat pe data de 16 noiembrie 1925 si se afla situat intr-un parculet, in centrul orasului, la intersectia dintre strazile Fantanelelor si Republicii. Modest din punct de vedere arhitectural, monumentul este format dintr-un postament din piatra fasonata si statuia din bronz a soldatului, inalta de 2 m, incadrat de doua forme paralelipipedice cu placi comemorative cu numele eroilor cazuti in razboiul de la 1916-1918, incunutate de cate un vultur. Intreg ansamblul este flancat pe ambele laturi de cate un tun.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pucioasa, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel King
Targoviste, Dambovita

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel King

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.