Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta din Azuga, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Azuga, Romania precum: adresa Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta, cum ajung la Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta, program Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta, preturi Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta, poze Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta, localizare pe harta Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta si alte detalii Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta.

  • Locatie: Azuga, Prahova, Romania

Situat in fata Bisericii Sfanta Treime, Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta din orasul Azuga a fost inaltat de locuitorii acestuia in anul 1905, in memoria Companiei a 8-a de Dorobanti din Prahova, ce si-au pierdut viata luptand cu vitejie in razboiul pentru independenta Romaniei din anul 1877.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Azuga, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Eroilor din Razboiul pentru Independenta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Un momument ca multe altele in cinstea eroilor neamului, important este sa simti ceva in suflet cand treci pe acolo!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 6 ani

romeo j

romeo-j

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Pensiunea Briza de Munte
Bran, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Pensiunea Briza de Munte

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.