Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989 din Slobozia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slobozia, Romania precum: adresa Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989, cum ajung la Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989, program Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989, preturi Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989, poze Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989, localizare pe harta Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989 si alte detalii Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989.

  • Locatie: Slobozia, Ialomita, Romania

Monumentul Eroilor Revolutiei Romane din 1989 din Slobozia se gaseste in Piata Revolutiei, pe un platou situat vis a vis de Consiliul Judetean Ialomita. Monumentul a fost ridicat in cinstea tinerilor ialomiteni care au platit cu viata libertatea noastra, iesind in strada curajosi si netematori de moarte, cu mainile goale, in data de 22 decembrie 1989, increzatori in valorile dreptatii, libertatii si demnitatii. Monumentul este opera sculptorului Gabriel Manole.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slobozia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Eroilor Revolutiei din 1989?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.