Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Eroilor Romani din Fagaras, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Fagaras, Romania precum: adresa Monumentul Eroilor Romani, cum ajung la Monumentul Eroilor Romani, program Monumentul Eroilor Romani, preturi Monumentul Eroilor Romani, poze Monumentul Eroilor Romani, localizare pe harta Monumentul Eroilor Romani si alte detalii Monumentul Eroilor Romani.

  • Locatie: Fagaras, Brasov, Romania

Monumentul Eroilor Romani din Primul Razboi Mondial a fost ridicat in anul 1931 din initiativa si prin contributia Societatii de ajutor si cultura din Galati-Fagaras.

Autorul este sculptorul Danila Scheneider. Obeliscul se afla amplasat pe strada Gheorghe Doja nr.70 si cinsteste memoria ostasilor romani cazuti in Primul Razboi Mondial.

Obeliscul este sustinut de un soclu in trepte si este realizat din gresie. La baza se afla un vultur din bronz, cu aripile desfasurate, cu o cruce in cioc, asezat pe o casca militara.

In partea superioara este fixata o cruce intr-o coroana din lauri. In plan frontal, pe o placa, este o inscriptie comemorativa.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Fagaras, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Eroilor Romani?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Am trecut in fuga pe aici dar nu am analizat cu atentie acest monument istoric.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.