Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Francesc Macià din Barcelona, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Barcelona, Spania precum: adresa Monumentul Francesc Macià, cum ajung la Monumentul Francesc Macià, program Monumentul Francesc Macià, preturi Monumentul Francesc Macià, poze Monumentul Francesc Macià, localizare pe harta Monumentul Francesc Macià si alte detalii Monumentul Francesc Macià.

  • Locatie: Barcelona, Catalonia, Spania

Monumentul lui Francesc Macià din Barcelona se afla in Piata Catalunya. Monumentul este opera sculptorului Josep Subirachs din anul 1991 si a fost ridicat in onoarea fostului presedinte, Francesc Macia(1859-1933). Din marmura, travertin, beton, fier si bronz, bastionul solid de beton reprezinta istoria Cataluniei in timp ce scara cu susul in jos simbolizeaza constructia pas-cu-pas a viitorului tarii.

Bustul lui Macià, se afla langa monumentul din beton, un politician si soldat care a fost exilat pentru implicarea sa intr-o campanie militara pentru a elibera Catalunia de dictatorul spaniol Primo de Rivera in anul 1926 si un membru fondator al partidului politic CEC (republican stanga din Catalunia, care este in prezent proeminent in campania pentru independenta catalana).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Barcelona, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Francesc Macià?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.