Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk din Livorno, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Livorno, Italia precum: adresa Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk, cum ajung la Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk, program Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk, preturi Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk, poze Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk, localizare pe harta Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk si alte detalii Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk.

  • Locatie: Livorno, Toscana, Italia

Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk este localizat pe podul cu acelasi nume, aflat de-a lungul Via della Madonna, care duce in cartierul Venezia Nuova. Monumentul a fost ridicat pe parapetul de est al podului pentru a onora vizita Imparatesei Maria Tereza a Austriei si a lui Francisc I, imparat Roman, Mare Duce de Toscana, care a avut loc pe 6 martie 1739, fapt consemnat si pe o placa comemorativa. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, statuia a fost eliminata iar podul a fost grav avariat. In anul 1950, dupa reconstructia podului, monumentul a fost plantat pe pozitia initiala.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Livorno, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Sfantului Ioan Nepomuk?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.