Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul din Campulung Moldovenesc, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Campulung Moldovenesc, Romania precum: adresa Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul, cum ajung la Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul, program Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul, preturi Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul, poze Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul, localizare pe harta Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul si alte detalii Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul.

  • Locatie: Campulung Moldovenesc, Suceava, Romania

Monumentul statuar Dragos Voda si Zimbrul, monument statuar din bronz este amplasat in orasul Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.

Edificiul a fost realizat de catre sculptorul Ion Jalea si este amplasat in piata centrala din Campulung Moldovenesc, langa noua cladire a Casei de Cultura si a fost dezvelit in anul 1978.

Monumentul il reprezinta pe domnitorul Dragos Voda, domnitorul Moldovei, calare pe un cal si cu un buzdugan in mana cu care intentioneaza sa loveasca un zimbru care-l ataca.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Campulung Moldovenesc, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Statuar Dragos Voda si Zimbrul?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Campulung Moldovenesc