Vizualizezi pagina obiectivului turistic Morile de Vant de la Kinderdijk din Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Olanda precum: adresa Morile de Vant de la Kinderdijk, cum ajung la Morile de Vant de la Kinderdijk, program Morile de Vant de la Kinderdijk, preturi Morile de Vant de la Kinderdijk, poze Morile de Vant de la Kinderdijk, localizare pe harta Morile de Vant de la Kinderdijk si alte detalii Morile de Vant de la Kinderdijk.

  • Locatie: Olanda

Exista multe lucruri care fac din Olanda o tara unica, dar nimic nu completeaza mai bine peisajul olandez traditional decat morile de vant pitoresti. Tara se mandreste cu multe dintre ele, dar cele 19 mori de vant vechi de la Kinderdijk, care dateaza din anul 1740, sunt unele dintre cele mai renumite atractii turistice din Olanda.

Asamblate pentru a drena apa din polderele Alblasserwaad si pentru a preveni inundatiile, morile de vant au fost conservate perfect din acel moment, iar astazi acest peisaj cu totul deosebit este vizitat de turisti din toate colturile lumii. Mai mult decat atat, din aprilie pana la sfarsitul lunii octombrie, unul dintre aceste generatoare antice este deschis publicului pentru a fi explorat si admirat.

Kinderdijk este un sat aflat in provincia Olanda de Sud, la 15 km est de Rotterdam, si poate fi usor accesibil cu masina, trenul, autobuzul sau chiar cu barca de la Rotterdam in timpul sezonului turistic.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Morile de Vant de la Kinderdijk?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.