Vizualizezi pagina obiectivului turistic Moscheea Burmali Mescit din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Moscheea Burmali Mescit, cum ajung la Moscheea Burmali Mescit, program Moscheea Burmali Mescit, preturi Moscheea Burmali Mescit, poze Moscheea Burmali Mescit, localizare pe harta Moscheea Burmali Mescit si alte detalii Moscheea Burmali Mescit.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Moscheea Burmali Mescit sau Moscheea cu Minaret in Spirala a fost construita din piatra si caramida, fara cupola, de catre Osman Efendi, in anul 1540, la comanda lui Nurettin Emin Kadiu. Este localizata pe strada Printului, din cartierul Sarachane, Fatih, in parcul de langa apeductul lui Valens, avand in parteaa nordica Moscheea Sehzade. Moscheea a fost desacralizata de a lungul timpului, inchisa in anul 1922 si folosita in diverse scopuri. A fost restaurata in anul 1955 si redata cultului. Moscheea are un singur minaret in forma de spirala (burmali), din caramida, ceea ce il face sa fie faimos si unic, si un pridvor care se sprijina pe patru coloane cu capiteluri corintice, de marmura, unite prin arcade. Tavanul pridvorului este din lemn.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Moscheea Burmali Mescit?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.