Vizualizezi pagina obiectivului turistic Moscheea Corlulu Ali Pasa din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Moscheea Corlulu Ali Pasa, cum ajung la Moscheea Corlulu Ali Pasa, program Moscheea Corlulu Ali Pasa, preturi Moscheea Corlulu Ali Pasa, poze Moscheea Corlulu Ali Pasa, localizare pe harta Moscheea Corlulu Ali Pasa si alte detalii Moscheea Corlulu Ali Pasa.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Moscheea Corlulu Ali Pasa este situata in orasul vechi Istanbul, in cartierul Fatih, zona Marele Bazar-Cemberliktas. Moscheea Corlulu Ali Pasa a fost construita intre anii 1707-1709 dupa proiectul lui Mimar Sinan. Din punct de vedere arhitectural este una din ultimele moschei construite in stil otoman clasic, cu o cupola centrala cu un singur minaret, avand un singur balcon.

Moscheea face parte dintr-un complex (moschee, biblioteca, madrasa, fantana, scoala, mormantul lui Corlulu Ali Pasa). Corlulu Ali Pasa a fost in slujba sultanului Mehmet al II-lea si unul dintre cei mai mari viziri ai lui Ahmet III. In madrasa de altadata acum se afla magazine si o cafenea, care reprezinta un loc pitoresc din Istanbul.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Moscheea Corlulu Ali Pasa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.