Vizualizezi pagina obiectivului turistic Moscheea Huseyin Aga din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Moscheea Huseyin Aga, cum ajung la Moscheea Huseyin Aga, program Moscheea Huseyin Aga, preturi Moscheea Huseyin Aga, poze Moscheea Huseyin Aga, localizare pe harta Moscheea Huseyin Aga si alte detalii Moscheea Huseyin Aga.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Moscheea Huseyin Aga este situata pe Strada Istiklal din Istanbul. Moscheea a fost construita in anul 1596, cu un sigur minaret cu balcon, de catre arhitectul Hussein Aga, care este ingropat in curtea moscheei. In curte exista o fantana construita de renumitul arhitect Mimar Sinan, care a fost restaurata impreuna cu moscheea, in anul 1934, in urma unui mare incediu.

Moscheea Huseyin Aga are un dom cu doua etaje, sculptat si decorat frumos cu o retea de caligrafii. Lacasul de cult detine artefacte de o frumusete unica. Ferestrele superioare sunt arcuite si decorate cu vitralii. Plafoanele si boltile sunt decorate cu picturi iar amvonul si pupitrul sunt realizate din lemn.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Moscheea Huseyin Aga?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.