Vizualizezi pagina obiectivului turistic Moscheea Kasimpasa din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Moscheea Kasimpasa, cum ajung la Moscheea Kasimpasa, program Moscheea Kasimpasa, preturi Moscheea Kasimpasa, poze Moscheea Kasimpasa, localizare pe harta Moscheea Kasimpasa si alte detalii Moscheea Kasimpasa.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Moscheea Kasimpasa este situata in partea istorica a cartierului Beyoglu din Istanbul, cartier locuit candva de genovezi. Moscheea a fost construita in plan patrat cu o cupola, intre anii 1533-1534, de catre arhitectul Mimar Sinan si i s-a dat numele vizirului Kasim Pasa, aflat in slujba sultanului Suleyman Magnificul.

In timp moscheea a cunoscut mai multe renovari, in anii 1867 (atunci cand sultanul Abdulaziz i-a adaugat un minaret) in 1981 si 1991. Moscheea este decorata cu monograme aurite in pandaturi aflate intre arcade, in varful coloanelor monolitice din marmura colorata. Aceleasi elemente de decor se gasesc pe amvon si altar.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Moscheea Kasimpasa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.