Vizualizezi pagina obiectivului turistic Moscheea Kilic Ali Pasa din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Moscheea Kilic Ali Pasa, cum ajung la Moscheea Kilic Ali Pasa, program Moscheea Kilic Ali Pasa, preturi Moscheea Kilic Ali Pasa, poze Moscheea Kilic Ali Pasa, localizare pe harta Moscheea Kilic Ali Pasa si alte detalii Moscheea Kilic Ali Pasa.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Moscheea Kilic Ali Pasa este situata in cartierul Tophane din Istanbul. Moscheea a fost construita in anul 1580 dupa proiectul lui Mimar Sinan. Complexul Kilic Ali Pasa este format din: moschee, mausoleu, madrasa si hamam. Complexul are o curte interioara spre care dau verandele acoperite cu cinci cupole. Moscheea Kilic Ali Pasa este construita in plan dreptunghiular, cu un singur minaret cu un dom cu diametru de 12.70 metri. Ferestrele si cupolele reproduc pe cele de la Hagia Sofia. Interiorul moscheei este decorat cu faianta de Iznik. In complexul moscheei se afla mormantul lui Kilic Ali Pasa construit in plan octogonal din piatra cioplita.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Moscheea Kilic Ali Pasa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.