Vizualizezi pagina obiectivului turistic Museo delle Sinópie din Pisa, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pisa, Italia precum: adresa Museo delle Sinópie, cum ajung la Museo delle Sinópie, program Museo delle Sinópie, preturi Museo delle Sinópie, poze Museo delle Sinópie, localizare pe harta Museo delle Sinópie si alte detalii Museo delle Sinópie.

  • Locatie: Pisa, Toscana, Italia
  • Adresa: Piazza dei Miracoli
  • Pret: adult/redus €5/2
  • Program: 8am-8pm Apr-Sep, 9am-7pm Oct, 10am-5pm Nov-Feb, 9am-6pm Mar

Muzeul Sinopie se afla în Piazza del Duomo din Pisa. Cladirea proiectata de Giovanni de Simone si construita din caramida, care adaposteste acum Muzeul de sinopie, a fost fondată în 1257 ca spital al Noului Duh Sfânt, cunoscut si sub numele de Papa Alexandru. Destinat pentru a se adaposti pelerini, saraci, copii bolnavi si abandonati, complexul a fost plasat, împreuna cu biserica Santa Chiara, pe latura sudica a zonei din jurul Domului.

In muzeu se pastreaza frescele din Cimitirul Monumental. Frescele, executate de mai multi artisti, printre care Buffalmacco, Andrea Bonaiuti, Antonio Veneziano, Spinello Aretino, Taddeo Gaddi, Piero di Puccio, Benozzo Gozzoli, au acoperit odata zidurile cimitirului si au fost distruse sau grav avariate, de incendiul provocat de bombardamentele din timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial (1944).

Pentru a restaura cimitirul dupa razboi, frescele au fost si ele detasate de pe pereti pentru a fi restaurate, deoarece s-au gasit desenele dupa care au fost executate. Dupa restaurare, au fost plasate in muzeu. In plus fata de sinopias, aici mai exista doua zone multimedia care prezinta, in 3D si cinematografic, Cimitirul Monumental de-a lungul secolelor si restaurarea Turnului din Pisa.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pisa, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Museo delle Sinópie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.