Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Alessandro Fiorentino din Sorrento, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sorrento, Italia precum: adresa Muzeul Alessandro Fiorentino, cum ajung la Muzeul Alessandro Fiorentino, program Muzeul Alessandro Fiorentino, preturi Muzeul Alessandro Fiorentino, poze Muzeul Alessandro Fiorentino, localizare pe harta Muzeul Alessandro Fiorentino si alte detalii Muzeul Alessandro Fiorentino.

  • Locatie: Sorrento, Campania, Italia

Muzeul Alessandro Fiorentino este situat in centrul istoric al orasului Sorrento, in Palatul Pomarici Santomasi. Muzeul de lemn mozaicat este, folosind cuvintele fondatorului sau, arhitectul si designerul Alessandro Fiorentino, un muzeu-atelier de lucru in care oamenii se pot bucura de traditia de intarsii din lemn vechi din Sorrento si sa cumpere noua productie de obiecte lucrate manual si mobilier.

In muzeu se mai afla expozitii de: pictura ale artistilor italieni si straini ai secolului al XIX-lea, de tiparituri si fotografii vechi. La parterul muzeului exista un magazin, unde se vinde mobilier incrustat si obiecte semnate de Alessandro Fiorentino.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sorrento, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Alessandro Fiorentino?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.