Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo din Glasgow, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Glasgow, Marea Britanie precum: adresa Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo, cum ajung la Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo, program Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo, preturi Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo, poze Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo, localizare pe harta Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo si alte detalii Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo.

  • Locatie: Glasgow, Strathclyde, Marea Britanie
  • Adresa: 2 Castle St
  • Website: www.glasgowmuseums.com
  • Pret: intrarea libera
  • Program: 10am-5pm Mar-Joi & Sam, 11am-5pm Vin & Dum

Muzeul St Mungo de Viata si Arta Religioasa (‘St. Mungo Museum of Religious Life and Art’) din apropierea catedralei, examineaza religii ale lumii, ritualurile lor si felul in care doctrinele lor trateaza chestiunile de viata si de moarte. Expozitiile variaza de la mumii egiptene si statui hinduse, pana la ‘Hristos al Sfantului Ioan al Crucii’, o lucrare a renumitului pictor Salvador Dali (1951), precum si o gradina budista Zen in curte.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Glasgow, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Artei si Vietii Religioase St Mungo?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.